Blanco
Blanco
Blanco
Blanco

Blanco

Blanco blev grundlagt i 1925 i Tyskland berømt for deres køkkenvaske i rustfrit stål, silgranit eller porcelæn. Deres armaturer er ergonomiske med højdejustering, svingfunktion og ofte udtræk eller bruser.

Blanco
Blanco
Blanco
Blanco

Perfekte Køkkenløsninger med Stilfulde Vaske, Armaturer og Smart Tilbehør

Tyske Blanco er nok mest kendt for deres køkkenvaske i rustfri stål, silgranit eller porcelæn og deres matchende armaturer med god arbejdshøjde, svingtud og oftest også udtrækstud eller -bruser. Derudover tilbyder Blanco forskellige former for affaldssorteringssystemer og forskellige indsatser og andet praktisk tilbehør til deres vaske.

Så vil du have en sammenhængende og godt gennemtænkt løsning til og omkring køkkenvasken, er Blanco det oplagte førstevalg. For ingen andre brands tilbyder en sand totalløsning på samme måde.

Blanco Silgranit – køkkenvaske i en klasse for sig selv

De fleste producenter af køkkenvaske, leverer udelukkende løsninger i rustfrit stål. Så hvis du er ude efter noget mere ekstraordinært og eksklusivt, som du ikke ser hos alle andre, er der en ekstra grund til at bide mærke i Blanco.

De har nemlig – udover de traditionelle stålvaske – en komplet serie af køkkenvaske i både silgranit og porcelæn. Typisk kan du få det samme køkkenvaskdesign i alle tre materialer. Så har du forelsket dig i et af deres praktiske design, er der frit valg på alle hylder – uanset om du er til stål, granit eller porcelæn.

Med Blancos silgranitvaske åbnes der samtidig op for andre farvevalg. Blanco tilbyder således både sorte køkkenvaske i silgranit, ligesom de har mere traditionelle stenfarver som mørke- og lysegrå, samt svagt rosa og tæt på helt hvide silgranitvaske.

Som prikken over i’et, kan du oftest få et Blanco armatur i samme materialer og farve som håndvasken. Det giver en mere fuldendt løsning. Det vil alle, der lægger vejen forbi dit køkken, lægge mærke til. Både fordi materialevalget er anderledes og mere eksklusivt – og for det fuldendte, harmoniske og ualmindeligt gennemtænkte, praktiske design.