BWT
BWT
BWT
BWT

BWT

BWT har eksisteret siden 1823 Firmaet er i dag Europas førende virksomhed inden for vandteknologi. Firmaet er kendt for en alt høj kvalitet af deres blødgøringsanlæg. Det understreges af, at de flere gange har vundet ”bedst i test” hos alle de førende forbrugs- og testorganisationer i Europa.

BWT
BWT
BWT
BWT

Har du problemer med kalk i vandet?

Langt hovedparten af Danmarks vandværksvand indeholder store mængder af kalk og magnesium. Det gør vandet hårdt, og skaber problemer med kalk i både hjemmets armaturer og husholdningsmaskiner. Derudover giver det problemer med kalkaflejringer på fliser og andre overflader, der er i regelmæssig kontakt med vand, samt øger risikoen for sundhedsskadelig mug, skimmel og bakterier.

Også det daglige bad og den daglige hårvask udfordres af kalken i vandet. Det hårde vand er hverken godt for din hud eller dit hår. Samtidig bruger du unødvendigt meget sæbe og shampoo for at opnå den ønskede effekt.

Dit nye tøj får også hurtigt et gråligt skær efter ganske få vaske, hvis du vasker tøjet i hårdt vand. Det opleves som om, farven langsomt men sikkert forsvinder fra tøjet, for hver gang du vasker det. Tilsvarende kan du også risikere at skulle slås med kalkskjolder på glas og tallerkener efter opvasken.

Kun få steder i landet er vandet blødt fra naturens hånd. Men ved at installere et såkaldt blødgøringsanlæg i din vandinstallation, kan du fjerne store dele af kalken og få blødt vand i hanerne. Dermed får du blødere vand og færre hverdagsproblemer.