Damixa
Damixa
Damixa
Damixa

Damixa

Damixa har lavet vandhaner siden 1932. Igennem årerne har Damixa vundet flere priser for sine armaturer, der er designet med udgangspunkt i danskernes hverdag og behov. De mange serier gør det muligt at finde en Damixa løsning, der passer netop dine behov.

Damixa
Damixa
Damixa
Damixa

Vandbesparende Armaturer

Vand er en knap ressource – såvel i Danmark som globalt. Jordens befolkning er øget til det tredobbelte i dette århundrede, mens vandforbruget er steget til det syvdobbelte. Der skal derfor spares på de dyre og knappe dråber, som er den mest fundamentale ressource for, at mennesker og dyr kan leve på kloden.

Dette ansvar har Damixa traditionen tro valgt at løfte i deres produktsortiment. Derfor har de udviklet en serie af armaturer, der sparer på den knappe ressource, uden at det kan mærkes på hverken vandmængde eller vandtryk.

Disse vandbesparende tiltag i Damixa-armaturerne resulterer i tusindvis af sparede liter vand om året i en almindelig husholdning. Det kan mærkes på pengepungen hos den enkelte husstand. Samtidig betyder det en masse for samfundet og miljøet, når vi allesammen bidrager med at spare på vandet. Derfor er Damixa-produkter det perfekte valg til såvel enkeltpersoner, husholdninger med større familier og firmaer, som ikke vil gå på kompromis med deres omverden.

Et brand med en lang tradition og historie

Damixas evne til at skabe unikke produkter bunder i en langvarig tradition med fokus på kundens ønsker og behov med baggrund i en historie, der går tilbage til 1932. De mange års erfaring på markedet har skabt et solidt fundament af viden og knowhow om branchen og forbrugernes ønsker. Samtidig har firmaet helt frem til i dag holdt fast i de stolte traditioner ved at innovere, designe og samle samtlige produkter i den fynske hovedstad, Odense.

Undervejs har Damixa skabt flere milepæle, som har sat sig dybe spor. Ikke bare i deres egen virksomheds historie, men også i den måde, branchen designer og fastspænder armaturer. Således var Damixa de første i Europa til at introducere et-grebsbetjening på deres armaturer. Det skete allerede i 1966, og blev hurtigt en standard i branchen.