Dansani
Dansani
Dansani
Dansani

Dansani

Dansani startede i 1983 med kun en medarbejder og produktionen var meget begrænset der var kun 14 M2 men allerede året efter flyttede virksomheden til nogle større lokaler og fik en solid position på hjemmemarkedet.

Dansani
Dansani
Dansani
Dansani

Dansk design med mere end 25 år på toppen

Dansani blev etableret som enkeltmandsvirksomhed af Thomas Bjerrum i trange kår i 1983. Firmaet producerede badeværelsesmøbler i et nyt og hidtil uset praktisk og meget dansk design, samt tilbød en meget mere gennemtænkt indretning.

Fra starten var der kun en enkelt medarbejder, og produktionen foregik på beskedne 14 kvadratmeter. Men allerede året efter flyttede virksomheden til større lokaler, og fik hurtigt en – efter datidens skala – solid position på det hjemlige marked.

Dansk design er ret minimalistisk og enkelt, hvilket giver masser af store flader og lige linje

Målet var fra starten at levere kvalitetsprodukter i smagfuldt dansk design til badeværelset. Samtidig introducerede møblerne en ny og meget anderledes indretning, som var mere praktisk og anvendelig end datidens ellers meget køkkenskabsagtige baderumsmøbler.

Efterhånden som virksomheden fik mere produktionsplads og større produktionskapacitet, begyndte den at eksportere til hele Skandinavien. Her blev de første datterselskaber oprettet i Norge og Sverige. Senere er eksporten blevet udvidet til at omfatte adskillige lande over hele Europa.

Så i dag finder du også Dansanis baderumsmøbler i badeværelsesindretningen i både Tyskland, Storbritannien, Holland, Østrig, Finland, Frankrig, Færøerne, Island og Malta. I alt eksporteres der til mere end 20 lande.