Duravit
Duravit
Duravit
Duravit

Duravit

Duravit blev grundlagt i 1817 hvor der blevet fokusereret på at fremstille porcelæn og i 1956 begyndte Duravit at fremstille sanitære keramik løsninger i dag er Duravit et internationalt firma med 11 produktionsanlæg.

Duravit
Duravit
Duravit
Duravit

Mødet mellem Innovation, Design og Håndværksmæssig Excellence

For at skabe flot og innovativt design samarbejder Duravit med nogle af verdens førende designere. Samarbejdet har ført til flere internationale designpriser, der hylder Duravits innovative tankegang.

Flotte produkter og kvalitet skal hænge sammen, og brugen af teknologi i produktionen sikrer produkter af høj kvalitet – Men det stopper Duravit her.

For på trods af anvendelsen af højteknologi og automatiserede processer i produktionen, sætter Duravit stadig en stor ære i håndværket. Derfor er det stadig de menneskelige færdigheder, der sikrer kvaliteten i Duravits produkter.

Materialer og produktion

Ansvarlighed fremstilling bliver vægtet højt i Duravits produktion. Alle produkter bliver stadig fremstillet i keramik, som kun er sammensat af naturligt forekommende materialer.

I årevis har Duravit arbejdet på at optimere produktionen og arbejdsprocesserne, for at opnå de mest holdbare fremstillingsmetoder. Produkterne er underlagt en streng kontrol, der skal sikre, at alle produkter har den ønskede kvalitet og holdbarhed. Det er vigtige faktorer, der i høj grad understøtter det miljøfokus der er bag både firmaets produkter og deres produktion.