Dyberg Larsen
Dyberg Larsen
Dyberg Larsen
Dyberg Larsen

Dyberg Larsen

Dyberg Larsen startet i 2016 og designer og fremstiller et bredt udvalg af både indendørs- og udendørslamper med fokus på det både den klassiske, nordiske og til rum der vil lidt mere.

Dyberg Larsen
Dyberg Larsen
Dyberg Larsen
Dyberg Larsen

Designlamper, der Gør Lys til Kunst i Dit Hjem

En lampe er mere end bare det lys, som den giver. For lampens udformning gør den til en aktiv del af rummets indretning og design – og en flot designet lampe er lige så pæn at se på, når den er slukket, som når den er tændt. Og rigtigt tænkt bliver det lys, som lampen giver, et ekstra element – eller en ekstra bonus om du vil – i lampens design. Det er præcist, hvad der kendetegner lamperne fra det danske lampe-brand Dyberg Larsen, som på lidt under 10 år formåede at blive en af de store, toneangivende spiller på den danske lampescene.

Stort udvalg af lamper til boligen

Men Dyberg Larsen er ikke kun en ”pendel-fabrik”. For i rasende fart fulgte der i årene efter en sand sværm af lamper i alle mulige afskygninger til både loftet, væggene, gulvet og bordet. Samt udendørslamper og senest genopladelige lamper, som giver dig mulighed for at tage lyset med dig – også der, hvor der ikke er en stikkontakt i nærheden. Så uanset hvilken slags lampe du er på jagt efter, finder du masser af bud fra energiske og iderige Dyberg Larsen. For brandet har mindst en 8-10 forskellige designserier inden for hver lampetype