Eqi
Eqi
Eqi
Eqi

Eqi

Eqi startede i midt 90’erne fordi stifteren Roland Thorsen ikke kunne finde udendørs brusere nogen steder. Derfor gik han i gang med at designe udendørs vandposter og brusere selv.

Eqi
Eqi
Eqi
Eqi

Skab Sommerens Oaser med Stilfulde Udendørsbrusere

Det er sommer. Solen brager ned over dig og ungerne i haven fra en skyfri himmel, så I er lige ved at koge over.

Det er lige der, du ønsker dig, at I lige kan smutte hen og få en svalende douche, uden først at skulle indenfor.

Skab et stilfuldt udendørs badeværelse

Med Eqis store udvalg af udendørsbrusere får du både muligheden for at snuppe et afkølende styrtebad i sommervarmen, og springe ud som vinterbader hjemme i haven. For en udendørs bruser fra Eqi er selvfølgelig frostsikret.

Udendørsbruserne fås i præcis det design, som passer til dig og din smag – eller til indretningen af det udendørs badeværelse, som flere og flere vælger at få sat op i et ugeneret hjørne af haven. Særligt i sommerhuset, hvor en udendørs bruser er en meget nemmere måde at få installeret en bruser på, end at skulle til at bygge om i sommerhusets gamle badeværelse.

Samtidig er udendørsbruseren i sommerhushaven med til at mindske rengøringen. For med en udendørs bruser kan både du selv og ungerne få vasket alt sandet af, når I har været på stranden. Så ender det ikke med at blive slæbt indenfor.

Ja, faktisk bliver de fleste overrasket over, hvor praktisk og anvendelig en udendørsbruser er, når de først har fået den installeret.

Udendørsbruseren er også med til at hæve både vurderingen og udlejningsværdien af sommerhuset. For mange drømmer netop om at kunne snuppe badet udenfor i sommervarmen. Derfor går de målrettet efter sommerhuse med udendørs bruser. Både ved køb og leje.