Fresh
Fresh
Fresh
Fresh

Fresh

Fresh startede med at lave plast dele til flere ting men i 1970’erne valgte Fresh at fokusere på ventilationsprodukter Fresh hjælper dig med at slippe af med den fugt, som er med til at udvikle farlige mug- og skimmelsporer i inde luften. Samtidig sørger intelligent udluftning med varmegenvinding.

Fresh
Fresh
Fresh
Fresh

Skab Sundhed og Friskhed i Dine Rummeligheder med Fresh Ventilationsløsninger

Luften i indeklimaet er fuld af farlige skimmel- og svampesporer, allergener, kræftfremkaldende gasarter og støv. Det udvikler sig hurtigt til problemer for både bygninger og mennesker. Men desværre er moderne byggeri alt for tæt. Derfor er det vigtigt at skabe en effektiv ventilation, så luften befries for fugt, sporer og andre risici.

Få et bedre indeklima med Fresh ventilationsløsninger

Med ventilationsløsningerne fra den svenske ventilationsproducent Fresh, får du nemmere ved at fjerne fugten i badeværelse, køkken og bryggers, så skimmel- og svampesporer får dårligere vækstbetingelser. Samtidig får du en friskere luft indendørs, hvor mængden af radon og andre sundhedsskadelige gasarter bliver reduceret, ligesom støvet i luften bliver filtreret fra. Men den smarte Fresh ventilator Intellivent 2.0 får du tilmed en intelligent ventilator, som tilpasser sig familiens vaner.

Ventilatorer i flot design

Fresh tilbyder baderumsventilatorer, friskluftsventiler og -ventilatorer, varme- og luftflytningsanlæg, samt ventilationsløsninger med varmegenvinding i mange flotte designserier. Det gør det nemt at få skabt en ventilationsløsning i hjemmet, der glider ubemærket ind i din indretning. Eller måske netop bemærkes på grund af det smukke design.