Geberit
Geberit
Geberit
Geberit

Geberit

Schweiziske Geberit startede for mere end 145 år siden i 1874 i en lille landsby. Det VVS-firma, som skulle blive starten på den multinationale koncern, vi i dag kender som Geberit. Det var dog først i 1905, at det begyndte at producere toiletter og andre sanitetsløsninger.

Genskab Wellness-stemningen derhjemme med Geberit's Eksklusive Sanitetsløsninger

Husker du roen, balancen og elegancen, da du sidst var på besøg i dit favorit wellness-center? Eller på det eksklusive ferie-resort med eget wellness-, spa- og massagecenter?

Kunne du godt bruge lidt mere af det i hverdagen, kræver det, at du foretager de rigtige valg af både materialer og sanitetsløsninger i badeværelset. For især æstetikken spiller en vigtig rolle, når du vil genskabe den helt rigtige wellness-stemning.

Derfor skal du gå efter de afdæmpede og rolige design, de gode materialer med den rigtige solide følelse og de smagfulde produkter, der tilbyder lige præcis de ekstra funktioner og den ekstra komfort, der kan forsøde din hverdag og få dig til at føle dig privilegeret og eksklusiv.

Det er derfor, du skal vælge sanitetsløsninger fra Geberit. For er der noget de kan, så er det at overraske positivt og begejstre. Ikke kun den første gang, men hver gang du bruger dem i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over alle de små detaljer, og det gode valg du har gjort – og høste alt rosen og de anerkendende kommentarer, som dine gæster uvægerligt vil komme med.