Grohe
Grohe
Grohe
Grohe

Grohe

Grohe blev grundlagt i 1936 men det fik ikke sit navn før 12 år efter og Grohe har siden 1956 været med til at transformere badeværelserne i hjemmet og udvider deres sortiment i 1973 til at have køkken armaturer.

Grohe
Grohe
Grohe
Grohe

Smarte løsninger i hjemmet

Med smukke, elegante og funktionelle designs, der sætter prikken over i’et i et stilet hjem, tænker Grohe også i funktion og gennemtester deres produkter ved at udsætte dem for belastninger, der svarer til 20 årsbrug.

Det betyder, at det er produkter, der holder, men også at du får smart design ind i dit hjem. Tag for eksempel SmartControl-funktionen, som kan fås på køkkenarmaturerne Essence, Minta og Zedra. SmartControl gør armaturet enhåndsbetjent, og du får vand ved et enkelt tryk på armaturet – ja, det kan sågar betjenes ved et let skub med siden af hånden, hvis du har hænderne dækket af bolledej, kyllingesaft eller lignende. Derudover får du ved SmartControl-armaturerne også en fiks udtrækningstud, der igen gør dit liv nemmere i køkkenet.

Hverdagsluksus

At omgive sig med smukke ting giver et ekstra lille pift i hverdagen. Med Grohe’s øje for de små detaljer og deres mange år som leverandører til køkkenet og badeværelset, hvor så stor en del af vores liv udspiller sig, har de specialiseret sig i at skabe exceptionelle kundeoplevelser. Uanset om det gælder et afslappende bad under en af de lækre Grohe Rainshower brusesystemer, eller om det kommer i form af iskold danskvand tappet direkte fra Grohe Blue-hanen i dit eget køkken: Grohe står for ’Pure Freude an Wasser’ i form af hverdagselementer med et strejf af luksus.