Halo Design
Halo Design
Halo Design
Halo Design

Halo Design

Halo design grundlagt i 1994. Halo Design er et dansk brand som går op i at have "de rigtige priser" på lamper, der samtidig også er i flot design. Halo Design lamper er nytænkende og spændende og altid med et klassisk touch.

Halo Design
Halo Design
Halo Design
Halo Design

Lamper fra Halo Design i nordisk design

For os er Halo Design lamperne som skabt til LampeGurus ånd om at sælge flotte lamper med et godt lys - uden at du bliver flået på pengepungen. De mener, at alle skal have råd til at købe flotte designlamper til hele hjemmet, og det skal være muligt at skifte dem ud, uden at få dårlig samvittighed over prisen.

Det er på nogenlunde samme grundlag vi selv startede LampeGuru i sin tid, derfor er Halo Design en perfekt samarbejdspartner for os. Vi sørger for at danskerne får lys og lamper til rimelige priser - Og selvfølgelig med hurtig fragt, så du ikke skal gå og vente for længe på dine lamper.

Vi har alle lamper fra Halo Designs sortiment, og skulle noget være smuttet for os, så spørg endelig ind til en specifik vare som du søger. Bemærk dog, at sortimentet skifter hele tiden, så den lampe du søger, kan være udgået - men hvis den findes, så kan vi i hvert fald skaffe den.

Billige lamper i dansk design

Halo Design har i dag samarbejde med flere danske designere. Det betyder ikke, at du skal betale ekstra meget for dine lamper, det betyder bare at du får mulighed for at købe lamper hvor der er tænkt lidt ekstra over, at lyset skal være fantastisk og at du samtidig får en smuk lampe.

De har i dag et sortiment, som er 4 gange større, end da vi startede vores webshop tilbage i 2010. Siden dengang har de dog stadig flere klassikere i sortimentet. Det er disse lamper hvor du får et look der ikke er umoderne i morgen, men samtidig et lys som kunderne har været så glade for, at de har vendt tilbage til disse lamper igen og igen.

For Halo Design har det også været vigtigt, at lave store serier af lamper hvor du både kan købe bordlamper, gulvlamper, væglamper og pendler i samme serien. På den måde er det nemt for dig at få et ens look på lamperne i hjemmet. Vi er ret fascineret af Halo Design lamperne og de er slet ikke til at komme uden om - tag et kig på dem, og lad dig bare inspirere.