Hansgrohe
Hansgrohe
Hansgrohe
Hansgrohe

Hansgrohe

Hansgrohe blev grundlagt i 1901 og har siden den gang været et skridt foran alle andre da mange af deres opfindelser er blevet til milepæle inde for badkulturen.

Hansgrohe
Hansgrohe
Hansgrohe
Hansgrohe

Prisvindende design

Hansgrohe har vundet mere end 600 priser i 50 internationale designkonkurrencer. Senest har Hansgrohe vundet German Sustainability Award 2024 for sin bæredygtige tilgang og indsats for at fremme miljøvenlige teknologier og ressourceffektivitet. Virksomheden har et samarbejde med mange forskellige designere, som laver hver deres komplette serie af både brusere, brusebatterier, karbatterier, køkkenbatterier, håndvaskbatterier samt tilbehør til badeværelset, blandt disse designere kan blandt andet nævnes Philipe Starck, som har designet mange af armaturerne som findes i Hansgrohes produktsortiment.

Spar vand i både køkken og bad med Hansgrohe EcoSmart

At spare på vandet, det, ved vi alle sammen, er en god idé – ikke kun for vores egen vandregnings skyld, men også for miljøets skyld. I alle håndvaskarmaturer fra Hansgrohe er der integreret EcoSmart-teknologi - det betyder at uanset hvilket design eller størrelse din vandhane skal have er vandforbruget reduceret til 5 l/min. I mange traditionelle vandhaner er gennemstrømningen 11 l/min. Hansgrohe har også en lang række bruseprodukter med EcoSmart-varianter, der bruger 9 eller helt ned til 6 liter vand i minuttet. Så her sparer du helt op til 60% på vandforbruget helt uden at gå på kompromis med komforten.