Kriss
Kriss
Kriss
Kriss

Kriss

Kriss startede i 2007 Kriss producerer en bred vifte af VVS-produkter, som sælges i Skandinavien og Baltikum. Her finder du alt lige fra deres kendte håndklædetørrere og håndklæderadiatorer til både el og vand

Kriss
Kriss
Kriss
Kriss

Danske VVS-Løsninger i Topkvalitet til Skandinavien og Baltikum

Det danske firma Kriss producerer en bred vifte af VVS-produkter, som sælges både herhjemme, og i resten af Skandinavien og Baltikum. Her finder du alt lige fra deres kendte håndklædetørrere og håndklæderadiatorer til både el og vand, over kosmetikspejle, badehylder, og kar- og bruserløsninger til storkøkkenarmaturer.

Alt sammen udviklet, designet og produceret i Danmark – eller sammen med deres internationale samarbejdspartnere som f.eks. tyske Gebr. Echtermann, der producerer deres forbrusere og armaturer til storkøkkener.

Grundigt forarbejde og solidt håndværk

En af de ting, som Kriss går op i, når de udvikler nye produkter, er et grundigt forarbejde. Firmaet er også meget opmærksomt på at overholde alle danske og europæiske standarder og normer med de produkter, som de producerer. Samt at kvaliteten og håndværket er i orden, så kunderne kan have glæde af deres Kriss-produkter i mange år – selv med et intensivt brug af dem i hverdagen.

For at sikre at alt overholder alle standarder og lovkrav, har firmaet et tæt samarbejde med bl.a. Demko og Teknologisk Institut, ligesom de er registreret hos DPA-system og medlem af kollektivordningen Elretur.

Så når du vælger et produkt fra Kriss – om det er en håndklædetørrer, et kosmetikspejl eller et køkkenarmatur – kan du forvente dig kvalitet, gennemtænkt design og solidt håndværk hele vejen igennem.