Laufen
Laufen
Laufen
Laufen

Laufen

Laufen blev grundlagt i 1892 med fokus på det schweizisk præcisionshåndværk med det lidenskabeligt italiensk design og de rene nordeuropæiske linjer. Som de i øvrigt har vundet flere designpriser for.

Laufen
Laufen
Laufen
Laufen

Innovation på første klasse

Laufen, en anerkendt spiller inden for badeværelsesindustrien, har altid været synonym med æstetisk design og rene europæiske linjer, alt sammen fremstillet i schweizisk kvalitet. Tidligt i sin historie omfavnede Laufen en visionær tilgang ved at betragte badeværelset ikke blot som et funktionelt rum, men som et helstøbt fristed - et sted for ro, fordybelse og velvære. Dette perspektiv har været afgørende for Laufens succes og har cementeret deres position som en foretrukken leverandør af sanitetsløsninger.

Laufen har konstant udfordret konventionelle grænser inden for materialevalg, design og produktionsmetoder. Dette har ført til banebrydende innovationer og udviklinger inden for badeværelsesindretning. Blandt andet har Laufen revolutioneret keramisk produktion med deres innovative og patenterede teknologi SaphirKeramik. En anden bemærkelsesværdig innovation fra Laufen er deres Laufen Clean Coat overfladebehandling, som gør rengøringen yderst nem.

Laufens samarbejde med eksterne designere har også været en game-changer i sanitetsbranchen. Dette begyndte i 1980 med et partnerskab med tyske Porsche Design, hvilket banede vejen for en ny æra, hvor sanitetsproducenter begyndte at integrere eksterne designere i deres produktudvikling. I dag fortsætter Laufen med at samarbejde med topdesignere som danske Hee Welling (Kompas), italienske Kartell (Kartell Laufen), hollandske Marcel Wanders (The New Classic) og tyske Konstatin Grcic (Val). Disse partnerskaber har ført til oprettelsen af unikke og banebrydende badeværelseskollektioner, der kombinerer funktionalitet med sofistikeret æstetik og schweizisk kvalitet.