Lauritz Knudsen
Lauritz Knudsen
Lauritz Knudsen
Lauritz Knudsen

Lauritz Knudsen

Oprindelig var Lauritz Knudsen urmager. Han kom fra Odense, men startede urmagerforretning i 1893. Men Lauritz Knudsen var meget teknisk interesseret. Så da det elektriske lys blev en realitet, var han hurtig til at beslutte sig for at gå ind på markedet for elmateriel.

Lauritz Knudsen
Lauritz Knudsen
Lauritz Knudsen
Lauritz Knudsen

Lauritz Knudsen Skaber Forbindelse og Lys i Hverdagen

Lauritz Knudsen har leveret kontakter, sikringsgrupper og andet installationsmateriel til danskerne i over hundrede år. De kendte kontakter som f.eks. Fuga og Opus er en af de hverdagsting, vi alle kommer i berøring med flere gange hver eneste dag. Det er en af de ting, der bare er der, og sikrer, at vi altid kan tænde og slukke for lyset. Det er kort sagt det fysiske ansigt, som strøm har for den almindelige dansker. Bare tag til et af vores nabolande – her ser kontakterne helt anderledes og fremmedartede ud.

Lauritz Knudsens kendte produkter

Som allerede nævnt kender vi alle Lauritz Knudens produktserier LK Fuga og de forskellige Opus-serier som f.eks. Opus 66, Opus 73 og Opus 74.

Også den spændende LK IHC-serie er velkendt og berømt langt ude for landets grænser. Serien indeholder en række produkter til intelligent strømstyring i hjemmet, der også gør det at muligt spare på elforbruget. Samtidig gør seriens trådløse kontakter det muligt at styre strømmen, uden at der er nogen fysisk forbindelse mellem den kontakt, du bruger til at tænde og slukke for den pågældende enhed.

Endelig sørger firmaets gruppetavler, tavlekomponenter og målertavler for, at strømmen nemt og sikkert kan fordeles i vores boliger.