Lavabo
Lavabo
Lavabo
Lavabo

Lavabo

Lavabo startede i 2006 lidt uden for Kolding og uanset om du er til stålvaske, stentøjs- eller porcelænsvaske i dit køkken eller badeværelse, finder du nogle helt fantastiske håndvasksløsninger fra Lavabo.

Lavabo
Lavabo
Lavabo
Lavabo

Tidløst italiensk design med sans for de praktiske detaljer

Uanset om du er til stålvaske, stentøjs- eller porcelænsvaske i dit køkken eller badeværelse, finder du nogle helt fantastiske håndvasksløsninger fra Lavabo. I et design og en kvalitet du normalt kun møder i støvlelandet helt mod syd.

Du finder også en serie med store, utrolig flotte og ekstravagante håndvaske i messing fra Lavabo. Sådan en vask vil virkelig sætte prikken over i’et på din køkkenindretning og være noget, venner og familie vil tale betagede om med hinanden. For sådan en vask ser du ikke særlig tit i et dansk køkken – og så til den pris.

Der er også kælet for de små detaljer, som f.eks. god plads og nem rengøring.

Men Lavabos design er ikke bare flot og ekstravagant. Der er også kælet for de små detaljer, som f.eks. god plads og nem rengøring. Samtidig er der sørget for, at du altid kan finde en vask, der passer til dit behov. Det gælder, uanset om du vil have en underlimet, nedsænket eller ovenpåliggende vask. Eller en der kan stå på gulvet i badeværelset med porcelænssøjle og det hele.

Lavabo – italiensk navn, danske rødder

På trods af sit italienske navn er Lavabo pæredansk. De holder til i Vamdrup lidt sydvest for Kolding og sælger udover håndvaske og toiletter også armaturer og gasblus – naturligvis i samme gennemførte italienske design som deres andre produkter.