Ledvance
Ledvance
Ledvance
Ledvance

Ledvance

Ledvance grundlagt i 1961 har en vision om at ændre den måde vi bruger lys på, og det vil de gøre med højteknologiske LED produkter og avancerede Smart Home løsninger. Det giver forbrugerne fuld kontrol over lys ude og inde, uanset om du er hjemme, eller du befinder dig et andet sted på kloden.

Ledvance
Ledvance
Ledvance
Ledvance

Så nemt kan du skabe den rigtige belysning

Med Osram og Ledvance bliver det nemt at skabe den rigtige belysning overalt, hvor der er brug for lys. For LED-teknologien betyder et farvel til nogle af de mest irriterende problemer ved de gamle glødepærer, lysstofrør og halogenstifter. Således får du en flimmer- og glimtfri belysning, der altid har samme farve og lysstyrke, ligegyldig hvor længe pæren er tændt.

Samtidig giver fjernbetjening via en app og indbyggede funktioner som bevægelsessensorer, lysdæmpning, farveskift og andre smarte muligheder dig total kontrol over lyset, der hvor det skal bruges. Det betyder et farvel til hovedpine, koncentrationsbesvær og varmegener.

Sæt lys op overalt – også der hvor det ikke var muligt før

Fordi LED-pærer ikke bruger den samme mængde strøm, udvikler de ikke nær så meget varme i forhold til gammeldags lyskilder som gløde- og halogenpærer. Samtidig fylder de ikke nær så meget, da selve lyset kommer fra en lille diode.

Det betyder, at du kan sætte f.eks. LED-strips eller LED-armaturer op på steder, hvor der enten ikke var plads til et gammeldags lampested, eller det var for farligt at sætte belysning op på grund af varmeudviklingen.