Nordtronic
Nordtronic
Nordtronic
Nordtronic

Nordtronic

Nordtronic blev grundlagt i 2006 i Nordjylland og har siden start leveret lyskilder til danskerne Nordtronic stræber efter at være de bedste på markedet og deres produkter er under konstant udvikling. Nordtronic bruger feedback de modtager til at forbedre deres produkter.

Moderne Belysning med Perfektionisme og Kundefokus

Danske Nordtronics leverer moderne belysning der siden virksomhedens grundlæggelse, har været kendt, som nogle af de bedste produkter på markedet. Virksomheden får idéer til nye produkter ved at lytte til nye og eksisterende kunders ønsker og behov, for derigennem at forstå hvad forbrugerne efterspørger på markedet. Folkene bag Nordtronics betegner dem selv som perfektionistiske på belysningsområdet, og ønsket har altid været at levere de bedste løsninger til virksomhedens kunder.

Nordtronics LED spots er gode for energiregning

For Nordtronics er det vigtigt at levere belysningsprodukter, der er optimeret til lavt energiforbrug. Det lave forbrug er også en stor gevinst for forbrugernes elregninger.

Moderne LED belysning kan levere det samme gode lys som de ældre glødepærer, blot med et meget lavere forbrug. Et lavt strømforbrug der samtidig er kombineret med LED belysningens lange levetid, kræver færre ressourcer.

Inde- og udebelysning med fokus på indbygningsspots

Når du ser nærmere på Nordtronics brede produktsortiment, vil du se, at produkterne er opdelt i 3 grupper: Indendørs belysning, udendørs belysning og tilbehørsprodukter.

Kategorien med indendørsbelysning består af et stort udvalg af indbygningsspots til lofter og møbler. Nordtronics har også et udvalg af bordlamper, væglamper og LED armaturer.

Produkterne til udendørs brug byder ligeledes på et bredt udvalg af spots. Nordtronics har også et stort sortiment af bed- og havelamper, som på smukkeste vis bruges til at oplyse havegange og indkørsler.

Nordtronics spots og lamper kan bruges til flere formål i boligen. Derfor findes der også en masse tilbehørsprodukter, som bl.a. omfatter drivere, værktøj og andet tilbehør. Alt sammen produkter der gør monteringen lettere, og giver flere valgmuligheder for brugeren.