Oras
Oras
Oras
Oras

Oras

Oras blev grundlagt i 1945 i Finland og siden starten har Oras været fokuseret på høj kvalitet og brugervenlige tekniske løsninger og i 90erne lanceret Oras deres første berøringsfri armatur.

Oras
Oras
Oras
Oras

Et Samspil mellem Innovation og Elegance i Moderne Armaturdesign

Virksomheden har i samarbejdet med det italienske designhus Alessi, der beskæftiger de internationalt anerkendte designere Philippe Starck, Frank Gehry og Norman Foster, udarbejdet de moderne Alessi One og Alessi Dot serier. Alle Alessi serierne af armaturer, til såvel køkkenet som badeværelset, er udformet i et moderne og stilfuldt design.

Oras - Alt i armaturer

Respekteret finsk kvalitet, der gør dit hjem smukkere. Virksomheden har en lang og interessant historie. De har produceret armaturer siden 1945 og er i dag en af Skandinaviens førende producenter af vandhaner og er Europas førende indenfor berøringsfrie armaturer. Deres produktudvalg indeholder attraktive, anvendelige armaturer til ethvert formål, og er din garanti for holdbare og brugervenlige produkter.

Med Oras' hovedkontor og produktion i det smukke land med de mange søer, Finland, samt den resterende produktion i andre europæiske lande som Tyskland, Tjekkiet og Polen, er der hos Oras altid fokus på at efterkomme den europæiske standard og kvalitet, der er kendetegnet ved godt og solidt håndværk.