Pressalit
Pressalit
Pressalit
Pressalit

Presssalit

Pressalit blev grundlagt i 1954. Pressalit kom til ved et uheld da en kat væltede en bøtte lim ned på en bunke savsmuld og den snedker opdagede det ligger der et lovende materiale på gulvet, som snedkerne tænker, kunne bruges til et eller andet – f.eks. toiletsæder.

Pressalit
Pressalit
Pressalit
Pressalit

Kendt for deres sociale engagement

For ud over toiletsæder, toilettilbehør og deres store program af hjælpemidler til personer med nedsat funktionsevne, er Pressalit også kendt for deres store sociale engagement. Både i medarbejderne og det samfund, der omgiver virksomheden. Så fra katten væltede limdåsen på snedkerværkstedet og til i dag, har Pressalit udviklet sig til en virksomhed, der ikke alene er kendt for deres produkter, men også for deres enorme sociale engagement.

Nemmere og mere hygiejnisk

Samtidig lærte toiletsædet nye, smarte tricks med soft close og quick release.

Soft close giver en blød og langsom lukning af toiletlåget, uanset hvordan du lukker det. Dermed undgår du høje knald, der kan høres i hele huset, samt at toiletsædet smækker ned – f.eks. over et par børnefingre. Quick release giver en meget nemmere rengøring af toiletkanten og toiletsædet. For ved at toiletsædet kan tages af med et tryk på en knap, bliver der fri adgang til at rengøre de områder bag og omkring bagkanten af toiletsædet, som ellers er svært tilgængelige. Det gør det nemmere at holde toilettet og toiletsædet pænt, rent og hygiejnisk.