Quooker
Quooker
Quooker
Quooker

Quooker

Quookers historie startede allerede i 1970 hvor Henri Peteri fik ideen i 1992 blev ideen til et produkt og den første Quooker blev introduceret og i 2000 blev det et hit på hjemmemarkedet og i 2004 blev de første Quooker sendt udlands.

Quooker
Quooker
Quooker
Quooker

Hvilken Quooker vandhane skal du vælge?

Når du skal vælge den rigtige Quooker til dit køkken, er der flere overvejelser, du kan gøre dig. De tre mest populære modeller er Fusion, Flex og Nordic. Hver af disse modeller har deres unikke funktioner og egenskaber, så det er vigtigt at tænke over, hvilken model der passer bedst til dine behov.

Quooker Fusion er en 5-i-1 vandhane, der leverer kogende, varmt, koldt, afkølet og danskvand direkte fra samme armatur. Fusion-modellen er perfekt til familier, der ønsker alsidighed og alle muligheder i køkkenet.

Quooker Flex minder meget om Fusion, men har en udtrækkelig slange, som gør det nemt at fylde gryder og skåle. På den måde undgår du, at vandet sprøjter på væggene eller på bordpladen.

Nordic er Quookers nyeste model, og er inspireret af den skandinaviske designtradition. Denne model har et enkelt, slankt og meget stilrent design, der passer perfekt til det moderne nordiske køkken.

Find den rigtige beholder og beholderstørrelse

PRO3 - Den mest almindelige beholder der indeholder 3 liter kogende vand. Denne model anbefales til langt de fleste boliger, og den dækker rigeligt en almindelig families behov. Hvis du ikke synes, at 3 liter lyder af meget, så husk at du sjældent bruger store mængder kogende vand.

COMBI - Indeholder 7 liter kogende vand, og er den perfekte løsning, hvis der ikke er adgang til almindeligt varmt brugsvand i hanen. COMBI blander det kogende vand med koldt vand, så du kan opnå præcis den temperatur på vandet, som du har brug for.

COMBI+ - Denne beholder er ligeledes på 7 liter, og er beregnet til boliger, hvor det varme vand er meget længe om at komme ud til vandhanen. Som med COMBI-modellen, tilsætter COMBI+ koldt vand til det kogende, men forskellen er blot, at kapaciteten med COMBI+ er stort set ubegrænset.