Sanibell
Sanibell
Sanibell
Sanibell

Sanibell

Sanibell har eksisteret siden 70’erne hvor de har leveret porcelæn og møbler til badeværelserne. Men deres meget nordiske design rammer en nerve, som gør dem altid aktuelle og til et godt valg, når badeværelset skal op- eller ombygges. Firmaets fire forskellige designserier rummer noget for enhver smag.

Sanibell
Sanibell
Sanibell
Sanibell

Rummelighed og masser af plads

Det, som særligt kendetegner Sanibell, er deres evne til at skabe masser af plads. Selv i underskabet til håndvasken, hvor der også skal være plads til både vandtilslutning og afløb.

Ved konsekvent at vælge en skuffeløsning til alle deres badeværelsesmøbler, får Sanibell udnyttet pladsen under håndvasken optimalt. Samtidig skjuler skufferne de kedelige installationer. Og skulle det være nødvendigt at få adgang til dem, er det bare at trække skufferne ud. Derved er der stadig samling på tingene, og det er nemt at genskabe hverdagen igen, når eventuelle udskiftninger og reparationer er foretaget. De fleste af møbelserierne fås i to forskellige dybder. Så har du behov for ekstra plads, er der altid en Sanibell-løsning, der passer til dit behov.

Håndvaske i forskellige materialer og design

Sanibells håndvaske er også et kapitel for sig. Igen er rummelighed det gennemgående tema med store, brede vaske med masser af plads. De tilbyder dog også ovenpå-monterbare vaske i et kompakt og minimalistisk design i stil med tidligere tiders vaskefad.

Materialevalget spænder også bredt. Her er de helt klassiske porcelænsvaske – der også kan fås i et ekstra tyndt og pladsudnyttende design. Du kan også vælge såkaldte polystone- eller stenvaske med et mere rustikt og naturligt look. Eller tynde, praktiske akrylvaske, der ikke bliver misfarvede af sollys, og er ekstremt nemme at holde rene og kalkfri.