SLV
SLV
SLV
SLV

SLV

Siden 00’erne for SLV International satset på at skabe energibesparende lamper og spots med LED-pærer. Derfor hører de til nogle af de få lampeproducenter i verden, som allerede kan prale med at have mere end 20 års erfaring med LED-teknologi.

SLV
SLV
SLV
SLV

SLV – energirigtig belysning

Siden LED-teknologien blev moden til at blive brugt i kommerciel henseende i starten af 00’erne, har tyske SLV International satset på at skabe energibesparende lamper og spots med LED-pærer.

Derfor hører de til nogle af de få lampeproducenter i verden, som allerede kan prale med at have mere end 20 års erfaring med LED-teknologi. Og som stadig videreudvikler og skaber overraskende nye måder at bruge LED-pærer i deres underfundige og dristige lampedesign. I takt med at LED-teknologien gjorde det mulig at spare op til 80 % på strømforbruget i forhold til gammeldags gløde- og halogenpærer, blev SLV International også mere og mere opmærksom på bæredygtighed.

Lysoplevelser, der sætter scenen for dit liv

Et andet fokuspunkt for SLV International er designet. SLV skaber lamper og spots som illuminerer, sætter scenen for, og skaber den perfekte lysoplevelse for dig. Det gælder uanset om du skal bruge lamperne indenfor i din bolig eller udenfor i din have eller indkørsel. Både lamper og spots skal helst være praktiske og give et godt og funktionelt lys, når de er i brug. Samtidig skal de være flotte og inspirerende at se på, når de er slukkede.

Altså går SLV efter at skabe et lampe- og spotdesign, som er lige så meget et stykke brugskunst, som det er en praktisk lampe. Derudover udnytter mange af SLVs lampedesign, at LED-pærer fylder minimalt. Det giver en let- og luftighed i designet, som konstant overrasker og begejstrer.