WiZ
WiZ
WiZ
WiZ

WiZ

WiZ startede i 2017, og i 2019 gik de sammen med Signify, som er verdensleder inden for belysning. WiZ tilbyder intelligente belysningsløsninger, så man kan nyde særlige stunder med mere komfort.

WiZ
WiZ
WiZ
WiZ

Strømbesparende LED med IoT Teknologi for den Ultimative Smart Home Belysning

Du har sikkert allerede udskiftet dine gamle halogen- og glødepærer med strømbesparende LED-versioner for at spare på lyset.

Det er en skam.

For når du først har hørt om Hong Kong-baserede WiZ, ville du ønske, du havde ventet lidt.

For her får du både strømbesparende LED- og den nyeste IoT-teknologi samlet i en ultimativ kombination i stort set hver eneste lyskilde og lampe, som den finurlige producent har udviklet.

Det giver dig helt nye måder at skabe en Smart Home-løsning, som gør skaber den helt rigtige belysning til alle formål.

WiZ Connected giver dig lys, der gør, hvad du siger

Med Internet of Things-teknologi kan WiZ Connected samle styringen af alle boligens lyskilder og lamper på et sted. Det gør det nemt at styre både den enkelte lampe og gøre hele grupper af lyskilder og lamper til en samlet belysning, som kan programmeres og styres centralt fra WiZ-appen på din SmartPhone.

Du kan også tilslutte belysningen til hjemmets digitale assistent, og tale til belysningen. Smart, når du kommer hjem med favnen fuld af varer, og har brug for at få tændt lyset. Eller når du slænger dig i sofaen, og gerne vil have en lidt mere behagelig lyssætning, men ikke orker at rejse dig.

Lamper uden ledninger

Med den indbyggede LED-teknologi kræver lamper ikke en ledning hen til kontakten. Det har WiZ udnyttet til at skabe nogle både smukke og yderst praktiske lamper, du kan tage med dig overalt – både inden- og udendørs. Eller på campingferien. Lampen kan indstilles fra WiZ-appen, så du nemt kan skabe den rigtige lysstyrke og farve på lampen. Så kan du altid skabe den perfekte belysning – uanset om du skal læse ved lampen, eller sidder udendørs og hygger med familie og venner på en smuk sommeraften.